PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV PD LPP PR`MEHAČK, 9. 12. 2023 - Planinsko društvo LPP
 

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV PD LPP PR`MEHAČK, 9. 12. 2023

 

Organizatorja: Tomaž Rusimovič in Herman Rednak

Planinsko koledarsko leto se je prevesilo v veseli december, kakor vsako leto je tudi letošnje prednovoletno srečanje priložnost, da se še enkrat vidimo na zimskem pohodu in se skupaj poveselimo. Upam, da nam bo z vašo pomočjo tudi letos uspelo izvesti nezahteven pohod in tradicionalno veselo druženje na kmečkem turizmu Pr’Mehačk!

Kdaj, kje: sobota, 9. 12. 2023, ob 8.00 pred sedežem društva PD LPP na Celovški 160 v Ljubljani 
Hoja: približno 3 ure
Zahtevnost: pretežno nezahtevno
Oprema: oblačila, primerna vremenu, dobra obutev, pohodniške palice, priporočamo derezice (če bo shojen sneg) in obvezna dobra volja

Prijave: do 7.  12. 2023 do 17.00, društvena pisarna v času uradnih ur na tel. 01/58 22 751 ali Ana Božnar (031 699 786)
Članska izkaznica: druženje je namenjeno samo članom PD LPP s plačano članarino za tekoče leto 2023

Opis poti:

Več nas bo, bolj luštno bo, sem napisal lani, in tudi za letos velja enako.
Z datumom srečanja smo malo pohiteli, da vas ne bomo vabili v božično-novoletnih dneh, ko imate polno svojih obveznosti in dogodkov. Vsi, ki ste se srečanja udeleževali do sedaj, boste zagotovo zopet prišli, tisti, ki pa še niste bili, pa pridite – ne bo vam žal! Vsako leto enako, pa vendar vsako leto malo drugače, ker se vse spreminja, tako vreme kot tudi mi, enak naj ostane le veseli december!

Kot je že v navadi, se bomo na pohod podali po Mačkovem grabnu do kmetije na Gontah, kjer se bomo malo ustavili, pogreli, popili čaj in mogoče okusili tudi potičko.  Nato pa se bomo preko Polhograjske Grmade spustili do kmečkega turizma Pr’Mehačk. Pot bomo sproti prilagajali zimskim razmeram in vremenu. Po kmečki pojedini (mogoče bomo zanjo kaj primaknili tudi iz društvene blagajne) nas bo obdaroval božiček, ki pa nima svojega sklada za darila, zato naj vsak udeleženec prinese s seboj darilo v vrednosti 5–10 €. Darila bo božiček nato razdelil na podlagi žrebanja.
Sledil bo družabni del, izmenjava vtisov o letošnjih planinskih dogodivščinah in načrtovanje novih planinskih podvigov. Upam, da se bomo tudi malo zavrteli ob zvokih harmonike in si zaželeli vesele praznike ter srečno in zdravo novo leto, pa še obilo uspešnih planinskih doživetij.

Vabljeni, da se prednovoletnega srečanja članov Planinskega društva LPP udeležite v čim večjem številu!

 

 

Iskanje

Rezervacijski sistem za kočo

Kontakt

Društvena pisarna na Celovški 160 v Ljubljani je odprta vsak četrtek v mesecu:
od 14:00 do 18:00

Telefon 01/582 27 51
E-pošta: pdlpp1974@gmail.com
Številka koče na Planini pri Jezeru:
+386 51 632 738
(samo v sezoni od junija do konca septembra)

Pristopna izjava za nove člane

Prijava na obvestila

Za prijavo na obvestila kliknite povezavo:

Vremenska napoved za Planino

Za natančno napoved kliknite na sliko!

Povezave:

LPP, d.o.o

Energetska sanacija planinske koče

Sledite nam na:

Facebook
Twitter