PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV PD LPP PR`MEHAČK, 10. 12. 2022 - Planinsko društvo LPP
 

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV PD LPP PR`MEHAČK, 10. 12. 2022

 

Organizirata: TOMAŽ RUSIMOVIČ in HERMAN REDNAK

Planinstvo, pohodništvo ni le osvajanje novih vrhov, iskanje novih poti in ciljev, je tudi srečevanje in druženje planinskih prijateljev, članov društva in tudi tistih , ki nas vodijo na teh poteh in zagotovo bo tudi letošnje prednovoletno srečanje prilika za to. Vesel sem, da nam bo z vašo pomočjo tudi letos uspelo izvesti nezahteven pohod in veselo druženje, saj smo naročili čudoviti dan.

Zborno mesto: sobota, 10. 12. 2022, ob 8:00 pred sedežem društva na Celovški 160 v Ljubljani (pred LPP-jem)
Predviden čas hoje: približno 3 ure 
Oprema: obleka, primerna vremenu: dobra obutev, pohodniške palice (če bo sneg, priporočamo derezice) in obvezna dobra volja
Zahtevnost: nezahtevno
Prijave in rok za prijavo: društvena pisarna v času uradnih ur na tel.: 01/58 22 751 ali Ana Božnar, tel.: 031 699 786 do četrtka, 8. 12. 2022.
Kratek Opis:
Več nas bo, bolj luštno bo, sem napisal lani, in tudi za letos velja enako. Z datumom srečanja smo malo pohiteli, da vas ne bomo vabili v božično-novoletnih dneh, ko imate polno svojih obveznosti in dogodkov.. Vsi, ki ste se srečanja udeleževali do sedaj, boste zagotovo zopet prišli, tisti, ki pa še niste bili, pa pridite – ne bo vam žal! Vsako leto enako, pa vendar vsako leto malo drugače, kot je po navadi v veselem decembru!
Kot je že v navadi, se bomo na pohod podali po Mačkovem grabnu do Gont, nato pa se bomo preko Polhograjske Grmade spustili do kmečkega turizma Pr’Mehačk. Pot bomo prilagodili zimskim razmeram in vremenu. Po kmečki pojedini nas bo obdaroval božiček, ki pa nima svojega fonda za darila, zato mora vsak udeleženec prinesti s seboj darilo v vrednosti 5–10 €. Darila bo Božiček nato razdelil na podlagi žrebanja. Sledi družabni del, izmenjava vtisov o letošnjih planinskih dogodivščinah in načrtovanje novih planinskih podvigov. Upam, da se bomo tudi malo zavrteli ob zvokih harmonike in si zaželeli vesele praznike ter srečno in zdravo novo leto, pa še obilo uspešnih planinskih doživetij.
Vabljeni, da se prednovoletnega srečanja članov Planinskega društva LPP udeležite v čim večjem številu!

Iskanje

Rezervacijski sistem za kočo

Kontakt

Društvena pisarna na Celovški 160 v Ljubljani je odprta vsak četrtek v mesecu:
od 14:00 do 18:00

Telefon 01/582 27 51
E-pošta: pdlpp1974@gmail.com
Številka koče na Planini pri Jezeru:
+386 51 632 738
(samo v sezoni od junija do konca septembra)

Pristopna izjava za nove člane

Prijava na obvestila

Za prijavo na obvestila kliknite povezavo:

Vremenska napoved za Planino

Za natančno napoved kliknite na sliko!

Povezave:

LPP, d.o.o

Energetska sanacija planinske koče

Sledite nam na:

Facebook
Twitter