Donirajte del dohodnine Planinskemu društvu LPP - Planinsko društvo LPP
 

Donirajte del dohodnine Planinskemu društvu LPP

 

Ni težko biti dobrodelen nič vas ne stane. Obrazec za donacijo izpolnite le enkrat, vzel vam bo le nekaj minut, pošljete ga na vašo izpostavo Furs in veljal bo do preklica ali spremembe.

Družabna omrežja te dni vrvijo ob ugotovitvi, da skoraj 60 odstotkov davkoplačevalcev pri nas ni izbralo možnosti, da bi 0,5 odstotka dohodnine – to v absolutnem znesku pomeni približno pet milijonov evrov – raje kot za (tekočo) državno porabo namenilo kakšni od dobrodelnih organizacij oziroma (prostovoljnih) društev.

Vam gre na živce, da vaš denar konča v rokah birokratov, ki ga ne porabljajo vedno racionalno? Nič lažjega, lahko vsaj del svojega denarja preusmerite na račun našega in vašega Planinskega društva LPP.

Sledite tem naslednjim korakom:

  • Na spletni strani Fursa najdete obrazec (tudi na tej povezavi), ga natisnete in izpolnite. Če ste registrirani v e-Davke, lahko to opravite tudi na spletni strani. Vzelo vam bo le par minut.
  • Izpolnjen obrazec, ki zahteva le vaše ime in priimek, naslov, vašo davčno številko ter pristojni davčni urad – ter izbranega prejemnika Planinsko društvo LPP, davčna številka 80250505 in odstotek dohodnine,ki jo donirate 0,5%.

Obrazec lahko sami pošljete po pošti na vašo izpostavo Davčnega urada, ali pa jo posredujete naši tajnici Nini Miklič (osebno ali pa jo skenirate in pošljete na e-mail društva).

In to morate storiti le enkrat, saj velja do preklica. Oziroma do trenutka, ko Fursu javite spremembo prejemnika donacije.

Rok za oddajo obrazca je 31. december 2017 !!

In to je vse!

HVALA!

Iskanje

Rezervacijski sistem za kočo


Kontakt

Uradne ure vsak četrtek:
od 14:00 do 18:00
Telefon 01/582 27 51
E-pošta: pdlpp1974@gmail.com
Številka koče na Planini pri Jezeru:
+386 51 632 738 (samo v sezoni)

Pristopna izjava za nove člane

Prijava na obvestila

Za prijavo na obvestila kliknite povezavo:

Vremenska napoved za Planino

Za natančno napoved kliknite na sliko!

Povezave:

LPP, d.o.o
Kolesarsko društvo LPP

Sledite nam na:

Facebook
Twitter